MKB

Zoekt u naar mogelijkheden om efficiënter te werken en kosten te besparen? Maak dan kennis met de oplossingen van AIenS. Optimalisatie van uw computersysteem zorgt ervoor dat uw netwerk sneller, veiliger en stabieler wordt. En met de overstap naar VoIP-telefonie (internetbellen) bespaart u aanzienlijk op gesprekskosten en het beheer van uw analoge of ISDN-centrale.

Systeembeheer en continuïteit

AIenS helpt u met het inrichten van uw netwerk evenals het beheer en de beveiliging ervan. Wij monitoren dagelijks de prestaties vitale onderdelen in uw netwerk en houden uw software up-to-date. Op basis van onze bevindingen - én persoonlijk contact met u of uw systeembeheerder - geven wij gerichte adviezen. Zo bent u problemen voor en is de continuïteit van uw werkzaamheden gewaarborgd.

Naast beheer verzorgen wij ook de beveiliging van uw systeem tegen virussen, ongewenste programmatuur en hacking. Hiervoor bieden wij een geavanceerde firewall-oplossing.

Bent u benieuwd wat de knelpunten in uw netwerk zijn? Vraag dan naar de voorwaarden voor een netwerkinventarisatie. Ook vertellen wij u graag meer over systeembeheer.

AIenS is Microsoft Small Business Specialist

VoiP-telefonie

Met internetbellen haalt u meer uit uw netwerk en bespaart u ook nog eens op uw kosten voor telefonie. Bellen via een Qauttrovox centrale bijvoorbeeld is vaak 3x zo duur als IP-bellen. Bovendien is een IP-telefooncentrale voordeliger in aanschaf en gebruiksvriendelijker als het gaat om uitbreiding en onderhoud. 

Overstappen op internetbellen is eenvoudiger dan u denkt. In veel gevallen kunt u bestaande nummers gewoon behouden. AIenS heeft telefonie-oplossingen voor grote bedrijven (3CX) en kleinere organisaties (FRITZ!Box). Wij verzorgen de installatie van uw systeem en adviseren u ook over de keuze van de juiste systeemtelefoons.

Bent u op zoek naar een betrouwbare IT-partner waarmee u alle mogelijkheden benut die uw netwerk biedt? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking.  

        
      

Installeert, beveiligt en beheert